Post by lauwritthumtiaslam on Feb 17, 2022 5:28:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Surgeon Simulator Doctor Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Surgeon Simulator Doctor Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti visus ▞▞▞
▞▞▞ Surgeon Simulator Doctor Games 2022 version ▞▞▞
Tai puiki mintis man, kad galėčiau padaryti karjerą, daug išmokstau, bet ir toliau rodo skelbimus
Labai lengvas žaidimas, operacijos gaminiai yra tokie paprasti. Geras laiko praleidimo žaidimas vaikams, labai mokomasis turinys žaidime
투석기 퀘스트 아케이드 vsch
Šis žaidimas per daug vaikiškas, lengvas ir trumpas
Šis žaidimas bus fantastiškesnis ir nuostabesnis, jei pridėsite daugiau kambarių, pavyzdžiui, laukimo kambarį, kavinę, mažą biblioteką ir tt 👍
Šis žaidimas yra nuostabus!!! Atsisiunčiau, nes noriu tapti gydytoju😇 Bet mano 3 žvaigždučių priežastis yra ta, kad jis turi tik 5–6 lygius, ką tik šiandien atsisiunčiau, bet baigiau labai anksčiau nei tikėjausi!!!! Noriu daugiau lygių!!! Muzika labai erzina!! Man skaudėjo galvą dėl jos muzikos!! Pataisyk! Tada tik aš duosiu šiam žaidimui penkias žvaigždutes !!!!! 🥰
Labai blogas žaidimas, nes lygiai vienodi, neįdomaus žaidimo baterija vis mažėjo ir telefonas pradėjo kabėti
Gydytojo chirurgijos žaidimas yra geriausias neprisijungus pasiekiamas gydytojo žaidimas, jame yra paprasta valdymo sistema, o jo grafika yra labai gera, tai tikrai įdomus ir nuostabus žaidimas visiems vartotojams
Žaidimas geras, bet per daug reklamos
Žaidimas buvo nerealus, manau, kad jį žais tik maži vaikai ir maži vaikai, nes operacija tiesiog nebuvo prasminga ir jis yra labai žemos kokybės, bet man patinka, kad jis neturėjo daug priedų,
Sveiki, vaikinai, man labai patinka ši programa, tai labai įdomus žaidimas. Tačiau buvo daug sudėtingų dalykų ir mums labai įdomu žaisti. žaidime buvo reklama. bet manau, kad nevertinkite dėl skelbimų, jei jums patinka šis žaidimas, įvertinkite programą taip, kaip jums patinka.
Kas negerai su šia programa, aš bandžiau ketvirtą kartą, negaliu jos įdiegti.. Ir taip, man patinka programa, bet negaliu jos įdiegti... aš negaliu jos įdiegti...
Kompiuteris daro viską, ką turime tik vilkti ir nunešti į vietą, todėl nuobodu, išskyrus šį žaidimą, yra per trumpesnis, aš visus lygius įveikiau tik per 15 minučių.
Tai toks gražus žaidimas ir smagus
Tai labai geras ir linksmas žaidimas, tačiau jo lygis yra labai žemas
Puikus žaidimas, bet reklamos per daug. Štai kodėl aš tau skyriau 3 žvaigždutes
Jie čia kažką parodė, o žaidimas iš tikrųjų skiriasi, o jų rodomos nuotraukos neatitinka to, kas iš tikrųjų yra žaidime. Esu labai nusivylęs ir jį pašalinu.😠
Grafika yra tokia bloga ir aš tikrai nekenčiu, kad aš tiesiog perbraukiu, tada žaidimas daro viską, net kai kam nors įšvirkščiate ar bandote ką nors nuvalyti. Tai blogi žaidimai, todėl daviau tik vieną žvaigždutę booooo.
Tai labai gerai, bet kai pasiekiau trečią (3) lygį, tai kartojasi
Šis žaidimas nėra blogas, bet tiek daug prideda. Ir žaidimas yra labai paprastas, todėl nėra geras, o ne blogas
Žaidimas yra geras žaidimas, jis gali jus išmokyti, jei norite būti gydytoju, ir jame yra daug skelbimų
Šis žaidimas nėra gražus, aš net negaliu žaisti
Puikus žaidimas. Vienas geriausių chirurgijos žaidimų. Gera grafika ir sklandus žaidimas...
Žaidimas yra puikus, bet kodėl gi nepabandžius sumažinti vyrų skelbimų
Daktaro žaidimas yra tikrai labai įspūdingas ir įdomus žaidimas. Tai puikus darbas. Jis turėjo geras funkcijas ir skirtingus valdiklius. Džiaugiamės galėdami žaisti šį geriausią žaidimą.
Man tai visiškai nepatinka, nes yra vos 17 lygių, tačiau aš jam skyriau 3 žvaigždutes, visus lygius įveikiau vos per pusvalandį.
Gydytojo žaidimas yra tikrai labai nuostabus ir fantastiškas žaidimas. Šiame žaidime EKG aparatas visą laiką nustatys širdies plakimą. Tai per gerai. Aš myliu šį žaidimą.
外科シミュレーター ドクターゲーム: オフラインゲーム ロールプレイング bml
Tai žaidimas „nemokamai išbandyti“. Jei norite tęsti žaidimą, jūsų prašoma įsigyti žaidimą. Sumokėjau, kad atrakinčiau rull versiją. Sumokėsite vieną kartą ir gausite visą žaidimą, todėl puiku
Kirurg Simulator Igre Doktora Igranje uloga dxk
Žaidimas taip pat nėra geras ir užtenka kiekvieną kartą, kai atsiranda reklamos pertraukėlė ,😡😡😡
Jei esate vyresni nei 11 ar 12 metų, aš nerekomenduoju jums žaisti šio žaidimo. Suteikite šiam žaidimui tris žvaigždutes, nes bent 12 metų vaikas gali žaisti šį žaidimą ir mėgautis. (Pastaba: yra daug skelbimo, jei paspausite ką nors ekrane, pasirodys skelbimas.)
Tai nuostabus žaidimas, skirtas mokiniams mokytis. Labai lengva bendrauti su pacientais. GERAI MOKYTI
Tai buvo tikrai labai baisu🤢🤢Taip pat grafika buvo tokia bloga ir turėjo tik kelis lygius. Niekada jo neatsisiųskite! Tai privers gailėtis...
Man patinka šis žaidimas, jis labai gražus 😇😇😇bet aš daviau tik vieną žvaigždutę, nes jis ateina tik į vieną lygį, o ne į kitą. Kodėl? Aš baigiau vieną lygį, todėl šis lygis vėl atėjo. Prašau ! Išspręskite šią problemą kuo greičiau. Prašau ! Atnaujinkite kitą lygį arba noriu jį pašalinti.........................😢 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 🙏
Tai puiku, bet jame yra daug skelbimų, kurie mus trikdo, bet tai įdomu
Neblogai, norėjau, kad jis viršytų 5 lygį
หมอ เกมโรงพยาบาล: เกมออฟไลน์ RPG zven
Tai gana gerai, bet būtų buvę nuostabu, jei būtumėte pavadinę viską ir visus lygius be instrumentų pavadinimų, tai kaip įprastas mados žaidimas
Tai gerai, bet norėčiau, kad lygiai būtų šiek tiek sunkesni ir ilgesni, skirsiu jam tris žvaigždutes. Oi, leiskite mums nuveikti daugiau nei jūs dėl mūsų
Tai labai geras žaidimas ir suteik mums žinių, kad užaugę galime įgyti žinių, kaip galime daryti operastoiną ir nesusižeisti, ačiū
Šis žaidimas toks blogas!! Jame net nenurodyta, kaip žaisti, tiesiog sakoma, kad pacientui reikia... Ko reikia, bet neduoda jokių nurodymų. Ir kas 20 sekundžių yra kaip skelbimai!!!😣😣😣😣😯😯😒😒😲😲😤😤 Kas sukūrė šį žaidimą, turi daug tobulėti! Šį žaidimą vertinčiau nuliu žvaigždučių, nes jis yra baisus, bet minimumas yra 1!! Nešvaistykite savo saugyklos vietos šiam kvailam žaidimui 😤😤😤😤
Per daug skelbimų ir labai paprasta, mažai ką daryti... tačiau vaikams tai nėra labai tikroviška.
Gydytojo žaidimai yra puikus žaidimas. Tai vienas žaviausių žaidimų „Play“ parduotuvėje. Jo grafika yra stebuklinga. Jo žaidimas yra malonus. Man patinka žaisti šį prabangų žaidimą.
Tiesiog wow programa, turinti visų rūšių fizines operacijas. Man tai patinka. Turi abstrakčią grafiką. Taigi panagrinėkime visas operacijas.
Šis žaidimas nuobodus, nes tai tik vienas pacientas, kurio jie nepakeičia žmonių, o norint atidaryti kitą skyrių, reikia pinigų
Kokia nauda kurti nebaigtą žaidimą 😓😥😴